Najczęstsze pytania

Jaki jest termin realizacji zamówienia?

Termin realizacji zamówienia zależy od rodzaju i przeznaczenia wozu, są to ustalania indywidualne.

Jakie są możliwości transportowe?

Transport odbywa się na lawecie – nie stanowi to problemu wielokrotnie były transportowane na duże odległości (Poznań, Gdańsk itp)

Jak wóz jest zabezpieczony przed włamaniem?

W drzwiach wejściowych zamontowane są dwa zamki, ponadto na zewnątrz sztaba zamykana kłódką. Klapa zamykana od środka na trzy zasuwy. Wyjątkowo dobrze zabezpieczony przed włamaniem i kradzieżą.

Jaka jest grubość burty wozu i z czego się ona składa?

Grubość burty wozu wynosi około 70mm, składa się (od zewnątrz) z deski grubości 28mm, izolacji termicznej styropian 30mm, oraz płyty pilśniowej lakierowanej 5mm. Góra wozu dodatkowo pokryta jest blachą ocynkowaną, którą przykrywa plandeka.

Jak wóz jest zabezpieczony przed złą pogodą, niską, wysoką temperaturą?

Warstwowa konstrukcja wozu (opisana wyżej) stanowi odpowiednie zabezpieczenie przed zmiennymi warunkami pogodowymi. Dowodem na to jest fakt, że funkcjonują one już kilka lat (najstarszy wóz funkcjonuje jako punkt małej gastronomii od 10 lat) niezależnie od pory roku.

Jakie wyposażenie jest w standardzie?

Wyposażenie standardowe obejmuje półki, ladę, wewnętrzną instalację elektryczną. Wszelkie inne przystosowania zależą od ustaleń z klientem.

Jak podłącza się prąd, wodę, odpływ?

Podłączenia dokonuje się do wewnętrznych instalacji, które są wykonane w zależności od przeznaczenia wozu (np. wóz handlowy przystosowany do gastronomii ma wewnętrzną instalację elektryczną, wodną oraz odpływ).

Z oferty wynika, że w wozach sprzedawane są bardzo różne produkty; czy wszystkie te wozy są takie same?

Każdy z nich był wykonany i przystosowany do funkcji handlowych jakie spełnia i jakie są wymagania stawiane np. przez SANEPID oraz zgodne z życzeniami klienta.

Czy w razie zamówienia większej ilości wozów można liczyć na rabat?

Zapraszam do negocjacji.